Ben je klaar om te groeien en bewust te bouwen
aan een merk dat rust op een stevig fundament
en een heldere visie?

MERK FUNDAMENT

HET KLOPPENDE HART

van jouw merk

Merk missie

Merk purpose

From being to branding

Merk waarden

Jouw WHY

Merk visie

Het traject //

Tijdens dit traject gaan we jouw merkfundament in kaart brengen. Deze bestaat uit: een deep dive in jouw WHY, daar waar jouw HART sneller van gaat kloppen, in jouw VISIE en wat jij de wereld wilt brengen, in jouw PURPOSE en DRIVE om op jouw eigen wijze echt iets toe te voegen en in jouw MISSIE en hoe je met jouw merk een verschil kan maken. Om zo vanuit jouw waarden, jouw eigenheid & jouw unieke kracht en kennis te gaan bouwen aan een authentiek sterk merk, Intuïtief en strategisch. Van binnen naar buiten. From being to branding.

MERK VISIE

Een sterk merk

heeft een heldere visie

Alles begint met het verhelderen - en verwoorden - van jouw heldere visie en wat jij met jouw merk wilt brengen.

Met een sterke visie breng je met jouw merk een positieve verandering teweeg in het leven van jouw doelgroep. Je maakt hun leven een stukje makkelijker, mooier, gelukkiger, effectiever, lichter of...met wat jouw merk ze brengt.

In de kern gaat branding ook altijd om VERBINDING, waarbij we een connectie maken tussen wat jij met jouw merk wilt brengen en de behoeften en verlangens van jouw ideale klant.

MERKPURPOSE

"Jouw purpose is de

drijvende kracht achter jouw merk"

Wat gaat jouw aan het HART?

MERKWAARDEN

JOUW MERKWAARDEN
ALS ANKER.

MENSEN WORDEN GEDREVEN
DOOR (HUN ) WAARDEN.

Wist je dat mensen worden gedreven
door hun persoonlijke waarden?

Als jouw merk waarden heeft die overeenkomen met de persoonlijke waarden van jouw doelgroep, zorgt dat voor een grote aantrekkingskracht en een gevoel van herkenning en verbondenheid.
Het geeft ze het vertrouwen dat jouw merk bij ze past.

MERK KOERS

Zodat alles op z'n plek valt en je met een concreet stappenplan kunt bouwen aan een betekenisvol en strategisch sterk merk.

checklist

Een stevig fundament zorgt ervoor dat zowel jij als je merk steviger staan en je moeitelozer stappen kan zetten om je merk te laten groeien.

Door al je ideeën, dromen en doelen te vertalen naar strategie en concrete plannen, krijg je meer regie over het realiseren hiervan.

Door je fundament in kaart te brengen en je visie heel helder te krijgen, kan je van daaruit strategischer stappen zetten.

Hoe steviger je fundament, hoe makkelijker het wordt om vanuit daaruit keuzes te maken en koers te bepalen.

Hoe concreter, helderder en overzichtelijker het wordt, hoe meer jij vanuit rust en vertrouwen kan bouwen aan een betekenisvol en strategisch sterk merk.

4 x branding sessies

We ontmoeten elkaar in Room of Ideas voor vier branding sessies van 2.5 uur, die volledig worden afgestemd op jou en jouw merk.

BRAND JOURNEY

het traject

LIVE SESSIES

Online brand journey

Live branding sessies

in Room of Ideas

online brand journey

1 jaar beschikbaar

personal merk mentor

traject van 8 weken

ONLINE JOURNEY

€ 2222,-

Personal merk mentor

Gedurende dit gehele trajecten ben ik jouw persoonlijke merk mentor, strateeg en sparringspartner. Je mag me alles vragen, ik geef je graag mijn advies, deel met alle liefde mijn kennis en ervaring en wijs je waar mogelijk op gouden kansen en nieuwe mogelijkheden.

MENTORSHIP

& volledige focus

VOLLE AANDACHT

We ontmoeten elkaar in Room of Ideas, waar je met volle aandacht en volledige focus, alle tijd en ruimte kan nemen

voor jou en jouw merk.

Translate »